سنجش مهارت بیش از ۲۱ هزار نفر در سال ۱۳۹۸
رئیس اداره سنجش و ارزشیابی مهارت استان قم گفت: در سال گذشته ۲۱۴۸۵نفر از جوانان جویای مهارت و اشتغال توسط آموزش فنی و حرفه ای استان قم به آزمون های سنجش مهارت و صلاحیت حرفهای معرفی و ثبت نام شده اند.
به گزارش روابط عمومی آموزش فنی و حرفه ای استان قم، مصطفی گلزار با اشاره به فراگیری مهارت های فنی و حرفه ای ۱۹۹۲۵ نفر از این تعداد در مراکز دولتی و آموزشگاه های آزاد و ۱۵۶۰ نفر از این تعداد در آزمون های ادواری، صنایع ساختمان و صنایع دستی و فرش در سال ۱۳۹۸ ، اظهار داشت: جوانان مهارت های فنی و حرفه ای را در مراکز آموزش فنی و حرفهای استان قم، موسسات کارآموزی آزاد، پادگان های نظامی و انتظامی، زندان ها، کارگران صنعت ساختمان، تفاهم نامه های فرش و صنایع دستی و تفاهمنامه صنفی با اتحادیه ها، مناطق محروم و روستایی، جوار کارگاه، دانشگاه و بین سطوح تحصیلی، آموزش های استاد شاگردی و ادواری در بخشهای مختلف صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر مهارت های فنی و حرفهای را فرا گرفته و در آزمون تعیین سطح، صلاحیت حرفهای و سنجش مهارت اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان قم شرکت نمودند.
وی تعداد حرف آموزشی و آزمونی متقاضیان را بیش از ۱۷۰حرفه مهارتی عنوان و بیان نمود: از این تعداد ۹۶۷۰ نفر مرد و ۱۱۸۱۵ نفر زن ثبت نام نموده و طی دو مرحله آزمون تئوری و عملی مورد سنجش مهارت قرار گرفتند.
به گفته مصطفی گلزار در این آزمون ها ۷۵ درصد از کارآموزان و کارجویان موفق به کسب حد نصاب لازم جهت دریافت پروانه مهارت، تاییدیه و گواهینامه مهارت فنی و حرفهای شدهاند.
https://www.qomtvtoportal.ir/?p=3895
نظرات