به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قم در این جلسه که با حضورعلی اوسط هاشمی معاون وزیرتعاون ، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، معاونین و مدیران کل استانهای قم و خوزستان برگزار گردید در ایتدا محمود تقی پور مدیرکل استان با اشاره به سخنان رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سفر استانی به شهر قم اظهار کرد: سخنان و رهنمودهای ریاست محترم سازمان کاملا پیاده سازی شده و برای اجرای آن گروههایی تشکیل شده است .
ایشان برای استفاده از ظرفیت فرهنگی و تغییر نگاهها در ارزش مهارت و قداست کار بیان داشت:در این راستا ملاقاتی با حضرت آیت الله العظمی علوی گرگانی انجام گرفت که طی آن افزایش وزن اجتماعی مهارت مطرح گردید و ایشان ضمن استقبال از آموزشهای فنی و حرفه ای قول حمایت دادند .
تقی پور در خصوص اینکه استانداران بایستی پیشتاز در ایجاد فضاهای آموزش و مهارت و پیش بینی مشکلات و نیازهای آینده استان باشند گفت: از استاندار خواستیم با توجه به ضرورت گروه کاری مهارت به شورای مهارت تبدیل شود و هردو ماه یکبار با ریاست استاندار و سایر اعضاءبرای پیگیری مصوبات تشکیل جلسه دهد.
مدیرکل استان در خصوص گستراندن چتر مهارت در آسمان قم و آموزش بیش از ۲۰۰ هزار نفر ذیل این چتر آموزشی نیز بیان داشت: با نماینده ویژه حضرت آیت الله اعرافی رئیس محترم حوزه های علمیه سراسر کشور جلسه ای برگزار شد که این جلسه منتج به یک تفاهم نامه فی مابین سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و حوزه های علمیه سراسر کشور گردید. که مقرر بود این تفاهم نامه در اردیبهشت ماه سال جاری امضاء شود که با توجه به شرایط ویروس کرونا امضای آن به تعویق افتاده است.
وی در خصوص در خصوص پیشنهاد تاسیس بازار مهارتی در استان قم گفت: جلسات متعدی با کارشناسان و رئیس پارک علم و فناوری قم برگزار گردید و منتج به راه اندازی کارخانه نوآوری برای اولین بار در مرکز نیمه تمام جنب اداره کل از طریق اعتبارات معاونت علمی ریاست محترم جمهور گردید.
ایشان همچنین عنوان نمود : برای آموزش کارگران ساختمانی و عدم بکارگیری کارگران فاقد مهارت در جلسه ای با حضور رئیس و اعضای صنفی انجمنهای کارگری و ساختمانی استان قم برنامه ریزی لازم برای ارتقای کمی و کیفی آموزشها در حوزه صنعت ساختمان صورت گرفت.
تقی پور احصاء و بکارگیری نظرات هیئت رئیسه کانون انجمن صنفی آموزشگاههای آزاد و انجام حمایت لازم از طریق نهادهای استانی را از اساسی ترین اهداف خود در استان دانست.
ایشان با توجه به نام گذاری سال ۱۴۰۰ بعنوان بهار آموزشگاههای آزاد اعلام نمود و واگذاری ۹۰ درصد از آموزشهای سازمان به این بخش پیشنهاد تشکیل معاونت مشارکت بخش خصوصی در ستاد سازمان را ارائه نمود.
ایشان در خصوص تغییر نگاه مدیریتی برای ایجاد اشتغال و تدوین استانداردهای جدید براساس شرایط و اقلیم و ظرفیتهای هر استان گفت: تاکنون استان قم سه استاندارد آموزشی را بر روی سامانه ملی استاندارد انجام داده و بازنگری و تدوین ۳۵ استاندرد آموزشی را در دست اقدام دارد.
مدیرکل استان در پایان گزارش خود با اشاره به لزوم شناخت و مقابله با ویروس کرونا گفت: در همین راستا این اداره کل اپلیکیشن ره های شناخت و مقابله با شیوع ویروس کرونا را طراحی و در حضور استاندار و فرماندار قم از آن رونمایی نمود.همچنین در خصوص ادامه فعالیت های آموزشی با رعایت پروتکل های موجود این اداره کل سامانه آموزش مجازی را برای تکمیل دوره های نیمه تمام آموزشی و ادامه فعالیت آموزشی مراکز طراحی و اجرا نمود.
https://www.qomtvtoportal.ir/?p=3704
نظرات