آموزش دوره های تخصصی برنامه نویسی به نابینایان برای اولین بار در آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای سبز در استان قم
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قم،دکتر احمد عطارنیا مدیرکل استان در مصاحبه خبری با صدا وسیمای مرکز قم ضمن اعلام این خبر افزود: برنامه های آموزش مهارتی برای نابینایان و افراد کم توان جسمی موجب ارتقاء سطح توانمندی ایشان شده و آنها را برای ورود به بازار کار و کسب درآمد آماده می کند.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود اشاره داشت ما معتقدیم معلولیت محدودیت نمی آورد و لذا ضمن حمایت از بیماران خاص ام اس و هموفیلی ، از آمادگی کامل این اداره کل د ربخش مراکز تابعه و موسسات فنی و حرفه ای آزاد برای آموزش این افراد خبر داد و از سایر دستگاههای ذیربط نیز درخواست نمود تا از توان و پتانسیل این افراد استفاده نمایند.
سعید برقعی مدیر آموزشگاه سبز با اشاره به دوره های تخصصی برای افراد نابینا و معلول گفت: ۳۰۰ ساعت آموزشی به کارآموزان ارایه شد و این افراد با استفاده از حس شنوایی و کار با نرم افزار JAWS توانستند برای اولین بار در کشور گواهی مهارت دریافت کنند.
برقعی،هدف از برگزاری این دوره های آموزشی را ارتقاء توانمندی روشندلان برشمرد و گفت: نابینایان دارای استعدادها و توانمندی در عرصه های مختلف علمی هستند که باید با توجه به این افراد و رفع نیازهای آنان در رسیدن به موفقیت این قشر را یاری کرد تا بتوانند در اجتماع وارد بازار کار شوند
https://www.qomtvtoportal.ir/?p=2480
نظرات